Arrangementer langs Telemarkskanalen i 2018 sesongen

Her finner du en oversikt over aktiviteter for gjester på Dalen Hotel sortert på ukedag og sesong, Aktivitetsmeny for hotellets gjester 2018 (pdf). Bli inspirert av den interaktive Telemarksbrosjyren «Telemark tusen muligheter» her

Juni

9. juni – SluseRock på Lunde Sluse

16. juni – Konsert med Steffen Jakobsen, Lunde Slusekro

22-23. juni – Dalsmarken på Dalen. Dalsmarken

23. juni – Konsert på Lastein Bryggje kafe; The poor boys. Lastein Bryggje kafe

Juli

Hver fredag i juli tilbys grillbuffet på Lastein Bryggje kafe og på Lunde Slusekro (29. juni – 27. juli).

7. juli – Velkommen til en innføring i fluefiske, kursavgift kr 590,- se mer informasjon og for påmelding her

21. juli – Velkommen til en innføring i fluefiske, kursavgift kr 590,- se mer informasjon og for påmelding her

23. juli – Engelsk hage fest på Dalen Hotel.

August

2. august – Thørnstrøms:

Etter forrige års suksess sier vi på Dalen Hotel velkommen tilbake til Billal Andersson, Kjøkkensjef på Thörnströms Kök i Gøteborg.Nytt for i år er at han tar med sine to kolleger, Peter Halldén og Maja Hempel. De jobber sammen på Thörnströms Kök som har en stjerne i Guide Michelin og er en av Sveriges beste restauranter. Her lover vi en gastronomisk reise med spennende smaker, fantastisk drikke, utsøkte råvarer og herlig atmosfære, så bli med på en uforglemmelig kveld i gastronomiens tegn.
Sted: Dalen Hotel, den 2. august. 2018. Reservasjonsmulighet fra 18.00 – 20.30 – reservasjon til: booking@dalenhotel.no eller 35 07 90 00.

Pris:
«Grand Menu» 1495.- p/p
«Grand Vinpakke» 1495.-p/p ( Champagne til aperitiff, alle viner, kaffe/te)
Sponsorer: Meum, Brøderne Berggren og Holte gård.

11. august – Andeløp i Lunde Sluse

September

1. september – Oktoberfest på Lastein Bryggje kafe.

8. september – À l’aise:

Dalen Hotel inviterer restaurant À l’aise og kjøkkensjef, Ulrik Jepsen til en unik opplevelse på Dalen Hotel, lørdagen den 8. September. Reservasjonsmulighet fra 18.00 – 20.30 til booking@dalenhotel.no eller 35 07 90 00.

Ulrik Jepsen har erfaring fra anerkjente 1 til 3 stjerners Michelin restauranter i inn og utland, som Waterside inn i England, Kokkeriet og Søllerød Kro i Danmark. Lysten til å reise førte Ulrik og familien til Norge hvor han de siste to årene har vært kjøkkensjef på Engø Gård på Tjøme. Smaken står i fokus sammen med godt håndverk i et klassisk, franskinspirert kjøkken med moderne eleganse. Vi kommer til å tilby en smaksmeny «carte blanche» og selvfølgelig så får sommelieren vår sette en nydelig vinpakke til hvert enkelt rett.»

Sponsorer:
Meum, Brøderne Berggren og Holtegård.

Pris:
«Grand Menu» 1495.- p/p
«Grand Vinpakke» 1495.-p/p (Champagne til aperitiff, alle viner, kaffe/te)

14-16. september – Dyrskun i Seljord (link)

15. september – Kanalen stenger for sesongen 2018.

28. september – Fårikål fest på Dalen Hotel.

Oktober

6. oktober – Lutefisk lag på Dalen Hotel.

7-8. oktober – Gjeste spill?

12-13. oktober – Vilt helg på Dalen Hotel

20. oktober – Herrgårdsmord på Dalen Hotel.

27. oktober – Smalahove lag. 20 års jubileum på Dalen Hotel.