Skipets restaurant er åpen under hele seilasen fra morgen til kveld.

Skipets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. Restauranten har engasjert en sterk brigade med unge og ambisiøse kjøkken- og restaurantfaglige medarbeidere fra inn og utland. Alle er inspirert av Telemark som region med spennende råvarer og deres menyer inviterer til både ”En smak av Telemark» og andre gode matopplevelser.

Skipsmeny MS Henrik Ibsen 2017

Skipet har øl- og vinbevilling i rutefart (brennevin til charteroppdrag).

Skipets menyer

  • M/S Henrik Ibsen, Skipsmeny 2017 (PDF) for reisende cruisepassasjerer i daglig rutefart.
  • Chartermeny 2017 (PDF) for charter turer utenfor rutefart.
  • Gruppemeny 2017 (PDF) for grupper over 10 passasjerer som har forhåndsreservert bevertning i rutefart. Charter- og gruppemenyer må forhåndsbestilles via salgskontoret for Telemarkskanalen eller via Dalen Hotel (menyene gjelder for felles bestilling for minimum 10 passasjerer).

img_1264img_1328

De Historiske Hotell & Spisesteder
M/S Henrik Ibsen® og D/S Skibladner er begge stolte medlemmer av De Historiske Hotel og Spisesteder og har de samme krav som øvrige medlemmer;
et bevisst forhold til vertskapsrollen og der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.

Medlemmene i De Historiske har alle individuelle særpreg og karakter, men med følgende fellestrekk;
en varm velkomst, god service, en vennlig atmosfære og høy standard i alle ledd.
Kvalitetsstandarden skal sikre et gjennomgående høyt nivå i gruppen, og våre verdier er; «gjestfri», «personlig» og «kvalitetsbevisst». Våre verdier skal bidra til å nå vår felles visjon; Vi skal oppleves som «et godt sted å være».

Forsalong bardisk

Bar/serveringsdisk i forsalongen på skipets restaurantdekk

Aktersalong reker og hvitvin

Restaurant og buffetområde i aktersalongen på skipets restaurantdekk

Etter

Sitteplasser til alle på skipets soldekk